Misao na webu
CRNA GORA,
cnp predstavlja

Ja sam ona koja nisam

Plakat za predstavu u režiji Vita Taufera
Predstava “Ja sam ona koja nisam” je na repertoaru i u utorak 30. januara u 20 sati.

U Crnogorskom narodnom pozorištu u 20 sati na Velikoj sceni premijerno biti izvedena predstava “Ja sam ona koja nisam”, po tekstu Mata Matišića, u režiji Vita Taufera.

Tri jednočinke se, svaka na svoj način, bave ženskim pitanjem. U prvoj nailazimo na mladu ženu na početku života opterećenu porodičnim nasljeđem, u drugoj u zrelom dobu i u trećoj, u 65. godini u trenutku rekapitulacije svojeg života. Svaka od tih žena ima svoj problem, svoju priču, svoj način borbe sa životom u okruženju koje je dominantno muško, saopšteno je iz CNP-a.

Uloge tumače: I čin – Anđela Marunović, Stevan Radusinović, Gorana Dragašević, Srđan Grahovac, Žaklina Oštir, Jelena Nenezić, Dejan Đonović, Lazar Dragojević; Predrag Pavićević, Marko Kažić, kao i studentkinje glume FDU Cetinje: Mina Mićović, Andrea Drašković, Radmila Škuletić i Kristina Mrkić. II čin: Ana Vučković, Zoran Vujović, Lazar Dragojević i Davor Dragojević. III čin: Varja Đukić, Izudin Bajrović, Aleksandar Gavranić, Ana Vučković, Anđela Marunović i Srđan Grahovac.

Predstava “Ja sam ona koja nisam” je na repertoaru i u utorak 30. januara u 20 sati. Ulaznice se mogu rezervisati i kupiti na veb-sajtu www.cnp.me, kao i na biletarnici Pozorišta.